Ветеранът от американското разузнаване Скот Ритър разкри пред журналисти шокираща

...
Ветеранът от американското разузнаване Скот Ритър разкри пред журналисти шокираща
Коментари Харесай

Шокираща за Запада информация открита в доклад на МВФ за Русия

Ветеранът от американското разузнаване Скот Ритър разкри пред публицисти шокираща информация за съветската стопанска система. Данните звучат унизително както за Запада, по този начин и за Съединени американски щати.

Експертът напомни, че с началото на войната страните от Европейски Съюз и НАТО постановиха наказания против Русия. Предполагаше се, че те ще нанесат тежък удар на съветската стопанска система и Брутният вътрешен продукт ще падне с 8%.

Но в реалност картината е друга: Брутният вътрешен продукт на Русия спадна единствено с 2%. Скот Ритър е уверен, че западните анализатори просто са създали неточност и Западът е надценил силата си.

Според Consortium News през есента на 2022 година МВФ е показал обзор на международната стопанска система, който разгласява всяка година. Съдейки по отчета, страните от Г-7 остават мощен стопански блок. Става въпрос за Англия, Италия, Съединени американски щати, Япония, Германия, Италия, Канада, Франция.

След известно време беше показан нов отчет, където позицията на Съединени американски щати и европейските страни беше още по-впечатляваща, в сравнение с преди. Тези данни бяха тествани от самостоятелни западни икономисти, които стигнаха до забавни заключения. 

„ Един икономист, ровейки под повърхността на отчет на МВФ, откри нещо, което би трябвало да шокира западния блок “, написа Скот Ритър. Икономистът направи разбор на международния Брутният вътрешен продукт и ги съпостави с индикаторите на ППС - паритет на покупателната дарба. Тогава се оказа, че Русия и нейните сътрудници от БРИКС превъзхождат по стопански индикатори страните от Г-7.

По-специално, Русия и БРИКС съставляват 31,5% от международния Брутният вътрешен продукт, до момента в който Г-7 съставляват 30,7%. Освен това разликата ще се усилва в бъдеще, предизвестяват икономисти.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР