Вещици от цял свят се събраха в петък, 24 февруари,

...
Вещици от цял свят се събраха в петък, 24 февруари,
Коментари Харесай

Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

Вещици от целия свят се събраха в петък, 24 февруари, с цел да създадат обща магия на Долалд Тръмп. Избран е бил тъкмо петък, тъй като е 29-и лунен ден, а Луната е била сърповидна.

Към магиите се включи и изпълнителката Лана дел Рей, която прикани почитателите си в Туитър да подреден едно бързо проклинание против американския президент.

Вещиците се събраха пред кулата на Тръмп в Ню Йорк, само че измежду тях имаше и много самозванки, написа Дейли мейл.

Палеха се свещи и се изричаха молби към Вселената с вярата, че Доналд Тръмп няма да предизвиква несгоди на хората.

 Доналд Тръмп

Да не унищожи страната ни, да не узурпира свободата ни, да не извърши мозъците ни с ненавист, комплициране, боязън и обезсърчение, викаха в транс вещиците.

Събитието им беше отразено и в обществените мрежи, където доста хора поддържаха дейностите, споделяйки ги с хаштаг #bindtrump, или да вържем Тръмп.

Същата магия ще бъде повторена на 26 март, на 24 април и на 23 май тази година.

Чародеите споделят, че се надяват ритуалите им да попречат на Доналд Тръмп. Те желаят да спасят имигрантите, чийто цивилен свободи са на път да бъдат отнети.

 Доналд Тръмп

В Туитър магьосниците споделят и по какъв начин да спретнете магия на президента вкъщи. Необходимите съставки са фотография, на която наподобява зле, дребна оранжева свещ, на която е написано името ми, картата Кулата от колодата таро, вода и сол. В края на ритуала фотографията се изгаря.

Вещерският сеанс завоюва и много последователи от християнските среди. Феновете на Доналд Тръмп, въпреки това, се зарекоха, да им противодействат с молебствия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР