Веселин Маринов призна, че наистина обича това, което прави. Предстоят

...
Веселин Маринов призна, че наистина обича това, което прави. Предстоят
Коментари Харесай

Веселин Маринов направи емоционално признание

Веселин Маринов призна, че в действителност обича това, което прави. Предстоят три огромни концерта в края на ноември и нов албум.

Той споделя, че една ария не идва в даден албум, с цел да попълни численост, а поради потребността. Срещите му с хората са една любов, която го стимулира да дава всичко през годините и да бъде качествено. Работи с неповторим оркестър, който е негова сбъдната фантазия.

Сподели също нещо, което не му носи наслада в живота.

" Когато съм си у дома, с околните ми хора, осъзнавам, че работата доста ми е взела, тъй като аз съвсем нямам персонален живот. Моите другари петък и събота отпътуват за някъде, а аз не отивам на отмора, нямам време за обичаните си хора. Осъзнавам това.. Опитвам се да го трансформира. Давам обещания, че идната година ще е друга " - тъгува изпълнителят.

Той пожела на всичките си фенове да изпитат насладата да станат баба и дядо, с цел да осъзнаят силата на това възприятие. За него това е една обич, която можеш да усетиш тогава, когато тя се появи в действителност.

„ Имам възприятието, че Господ беше влезнал в техните лица в този миг. След някоя и друга година, когато пораснат внуците, ми се желае да ги взимам с мен на всички места, с цел да познават нашите герои, градовете ни, хубостта, всичко. За да станат духовно богати хора " – споделя още Маринов.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР