Скандалът в СДВР се разраства! Както вече стана ясно, шефката

...
Скандалът в СДВР се разраства! Както вече стана ясно, шефката
Коментари Харесай

Скандалът е огромен! Сашка Алексиева от 4-о РПУ на мушката за €50 000 покрай убийството на Иво Пилето

Скандалът в Столична дирекция на вътрешните работи се разраства! Както към този момент стана ясно, шефката на бранш „ Разследване ” в столичното 4-о РПУ Александра Алексиева се ревизира от отдел „ Вътрешна сигурност ” за нелегално вмешателство в работата на своите подчинени.

 

Сашка Алексиева

Безобразието, обаче, намирисва на закононарушение, откакто мотивът за инспекцията се оказва от корупционно естество – съгласно оперативна информация по делото за убийството на Ивайло Чобанов – Иво Пилето са дадени €50 000, с цел да се потули казусът. Сега проверяващите прецизират каква е ролята на Сашка Алексиева и нейния шеф Кристиан Тонев.

 

Информатор от върха на Министерство на вътрешните работи акцентира, че отдел „ Вътрешна сигурност ” рови дали против тлъстата сума Сашка Алексиева и началникът на Четвърто РПУ Кристиан Тонев са наредили на мястото на случая да не се прави оглед, макар че подобен е бил наложителен, тъй като е имало забележими петна от кръв.

 

Припомняме, че Ивайло Чобанов издъхна на 26 януари след скандал на пътя. Разправията сред Иво Пилето и 20-годишния Любен Попов, чийто татко е вносител на марковите парцалки „ Филип Плейн “, стана на бул. „ Черни връх ”, на метри от Четвърто РПУ.

 

Чобанов видял пикап, паркирал погрешно на ул. „ Златен връх ”. След къса препирня с водача Любен Попов, който чакал майка си, която влезнала в близкия банков клон, с цел да тегли пари, Ивайло Чобанов внезапно пада на земята, изпада в кома и след съвсем месец – на 20 февруари, умира.

 

Запознат изясни, че се работи по съмнение за дадени 50 000 евро рушвет, с цел да се потули убийството. В изгода на това приказват серия неуместни дейности на проверяващите от 4-о РПУ, подчинени на Александра Алексиева.

 

Например:

– служителите на реда не са задържали причинителя Любен Попов и не са го освидетелствали, като по този метод са му дали опция да укрие доказателства против себе си – да изпере обувките си, по които е имало кръв от жертвата и да минат раните по ръцете му от нанесените удари по Иво Пилето.

 

Иво Пилето бе погубен посред улицата, само че следствието е забатачено

 

– едвам когато Пилето умира, в страшна суматоха Алексиева и шефът на РПУ-то Кристиан Тонев образуват дело, само че не за ликвидиране, а за телесна щета.

 

– чиновниците, който са работили по случая, са били викани в кабинета на Кристиан Тонев и са заплашвани, че в случай че не поддържат версията на шефовете си, ще бъдат наказвани и подложени на тормоз.

 

Очаквайте нови разкрития за незаконните дейности на ченгетата от Четвърто РПУ и ролята на Александра Алексиева

Автор: narod.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР