След 22 май т.г. мол “Парадайз вече няма да е

...
След 22 май т.г. мол “Парадайз вече няма да е
Коментари Харесай

Новият KUDO Club & Lounge ще разтърси мол “Парадайз” с изпълненията на Йорданис Агапитос

След 22 май т.г. мол “Парадайз ” към този момент няма да е същият, тъй като на тази дата с мощно гръцко празненство отваря порти KUDO Club & Lounge, който дава обещание да бъде новата гореща точка за изискани обяди, класни срещи на по пиво и щури вечерни празненства в София.

 

Гаранция, че премиерата на клуба ще бъде впечатляваща е звездата на гръцката музика Йорданис Агапитос, който дава обещание да взриви публиката с най-яките си осъществявания, а за музикалното оформление на вечерта ще се грижат още Dani Sax и DJ Marko.

 

Интериорът на KUDO Club & Lounge е същинско дизайнерско украшение, съчетаващо комфорта на клубната хармония с доста светлина в пространството, първокласни елементи и съвършен баланс сред визията и духа на новия клуб. Гостите ще могат да се насладят и на просторна тераса, която сигурно ще се трансформира в привлекателен център за летни срещи.

 

Менюто пък дава обещание да бъде същинска приятност за сетивата с микс от изискани ястия и квалитетни питиета.

За положителното въодушевление на присъстващите са готови впечатляващи музикални сетове и ремикси на най-хитовите части от lounge сцената.

 

За да бъдете и Вие част от най-горещата клубна премиера в столицата, побързайте да резервирате своята маса на телефон 0878786774 или на място в мол “Парадайс ”, на партерния етаж.

Автор: razkritia.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР