Вероятността за правителство с втория мандат между ГЕРБ и ПП

...
Вероятността за правителство с втория мандат между ГЕРБ и ПП
Коментари Харесай

ПЛАН в Narod.bg: Бойко, Корнелия, Слави и Доган правят кабинет с третия мандат, ПП изпада

Вероятността за държавно управление с втория мандат сред ГЕРБ и Политическа партия беше внезапно пресечена с общителното подпомагане на Радостин Василев и изнесените от него записи, на които се чуват бруталните проекти на „ харвардци “ да овладеят службите и да развъртят метлата, с цел да слагат техни хора, с които да завоюват повече власт на идния наесен локален избор.

Това е повода сега политическите сили отвън изпадащата зад борда „ Промяна “ да обмислят сформиране на експертен кабинет с третия мандат – и по-конкретно власт, поделена сред спецове, излъчени от Има Такъв Народ, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, разкри парламентарен източник на Narod.bg.

Има податки, че към подобен формат може да получи поддръжка даже от депутати от „ Демократична България “, които сега са в потъващата лодка на Киро и Асен.

Планът може да сработи, в случай че третият мандат отиде в партията на Слави Трифонов, към което сочи и политическата логичност – Румен Радев, който към този момент взема решение самичък на кого за връчи досието, не би дал късмет на Българска социалистическа партия поради окупационната война, която Столетницата води с Президентството, а да даде третия мандат на Движение за права и свободи е немислимо поради очевадно етническия темперамент на Движението за права и свободи.

Реклама

Затова и най-нормалният ход на Румен Радев е да даде мандата на „ ИТН “, по чиято самодейност падна държавното управление на Кирил Петков.

Сметката сочи, че хората на Слави – 11, дружно с гербаджиите – 69, алените парламентаристи – 23 и националните избраници на Доган – 36, събират 139 депутати. В интерес на истината поддръжка от Българска социалистическа партия за такава четворна коалиция към момента не е доказана, т.е., без социалистите такова държавно управление събира 116 депутати.

При подобен процес ще се търси поддръжка от още петима национални избраници, с цел да се доближи заветната бойка 121.

Според информатора на Narod.bg този проблем наподобява изчистен – „ за “ държавно управление без Политическа партия ще гласоподава напусналият Политическа партия и към този момент самостоятелен народен представител Радостин Василев плюс още четири „ люспи “ от потъващата „ Промяна “ с вярата да изоставен потъващата партийка на харвардци, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР