Вероятно сте чували, че китайска традиционна медицина залага на много

...
Вероятно сте чували, че китайска традиционна медицина залага на много
Коментари Харесай

Разбери какъв е характерът ти според формата на очите

Вероятно сте чували, че китайска обичайната медицина залага на доста остарели техники, с цел да получи достоверна  информация за личността, здравословното положение и  взаимоотношенията, на база формата на очите.
Освен цвета, формата на очите също е решаваща в тълкуването на личността. Сигурно не сте подозирали, че притежателите на  доближени очи, избират да съблюдават традициите и са запалени по историята и националните култури. Хората с не  толкоз доближени очи, не са последователи на рутинното и обичат да учат света.
Собствениците на огромни очи, са буйни, открити и същински създатели. Имат бездънен прочувствен свят и животът им е изпълнен със пристрастеност. Те се доверяват елементарно на  хората.
Тези, които имат дребни очи, са изключително прецизни, точни и аналитични. Те са интелигентни и останалите се допитват до тяхното мнение, търсят препоръки.
 Формата на очите приказва доста за мъжкия темперамент Формата на очите приказва доста за мъжкия темперамент
Характерът на мъжа може да се разбере по разнообразни способи, само че очите ще опишат най-добре за силата на мощния пол. Обърнете внимание...
Задълбават се в детайлите и нерядко ги мислят за студени хора, само че в действителност са обзети от красиви страсти. За страдание, тези страни се демонстрират единствено на определени хора.
Какво демонстрира формата на очите?
Очите с форма на бадем придават екзотична визия, само че и мистична душа. Хората с такива очи са състрадателни към другите и резервират успокоение във всяка обстановка. Те са изключително наблюдателни и уравновесени. Когато опознаят човек, тогава демонстрират топлия си темперамент.
Прекалено внимателни по природа, тези хора се откъсват от  занимателното в живота. Добре е от време на време да поемат опасности и да не навлизат толкоз в детайлите.
Кръгли очи свидетелстват за персони с огромно въображение, мислещи креативен. Тези хора постоянно се простират отвън рамката на действителността. Те постоянно са водени от страстите, а решенията взимат на тяхна база. Хората с кръгли очи са същински идеалисти  и обществото рядко ги схваща. Много са чаровни и елементарно притеглят цялото внимание на близките.
 Как да познаете, че някой ви харесва по очите Как да познаете, че някой ви харесва по очите
Учените настояват, че придвижването на очите може да покаже на какви връзки можем да разчитаме. Изследването Eye Movements When Looking...
Характер съгласно изтеглената форма на очите
Хората, чиито очи наподобяват котешките, т. е. леко издърпани в края нагоре, са много амбициозни. Никой не може да ги отклони от задачите, които са си сложили.
Хората мислят за тях, че са занимателни, забавни и остроумни. Някои ги считат за егоистични и егоцентрични, само че всичко реализирано в живота им е в резултат на твърдоглав труд.
Очите, чиито ъгълчета слизат малко надолу, показват подвластни персони, най-вече от околните си. Тези хора нерядко са доста плахи и близките постоянно се възползват от тях.
Обикновено са песимисти, а това им пречи на общуването с хората. Все отново съумяват да имат дългогодишни връзки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР