Вероятно мнозина помнят Джулиет Луис, актрисата, която нашумя през 90-те

...
Вероятно мнозина помнят Джулиет Луис, актрисата, която нашумя през 90-те
Коментари Харесай

За какво е благодарна Джулиет Луис

Вероятно мнозина помнят Джулиет Луис, актрисата, която нашумя през 90-те година със функциите си в касови филми като " Нос Страх " и, както и с сантименталните си връзки с актьорите Джони Деп и Брат Пит.
 Брад Пит, Инес де Рамон и по какъв начин се развива връзката им
Готови ли са Брад Пит и Инес де Рамон за идната стъпка

Колко съществени са връзките им

Сега, толкоз години по-късно, 49-годишната актриса се снима главно в телевизионни излъчвания и сериали. И признава, че напоследък постоянно се обръща обратно във времето, с известна носталгия, и прави равносметка на нещата, които е претърпяла.

Джулиет, която дебютира в киното още в края на 80-те години на предишния век, счита, че е имала огромния шанс да работи с някои от най-хубавите експерти в Холивуд. Нещо, което осъзнава, че е асъдействало доста за триумфа ѝ.

" Наистина имах огромен шанс първоначално. Тогава не го съзнавах и се чудех за какво хората ми споделяха, че съм любимец на ориста, изключително пък когато ми предложиха да играя във филми като " Нос боязън " и " Родени убийци ", споделя Джулиет пред Entertainment Tonight. " С днешна дата обаче ми е ясно - просто тъй като работих с феноменални режисьори като Мартин Скорсезе и Оливър Стоун. Които на всичкото от горната страна се отнасяха с доста почитание към мен. Това ми вдъхна убеденост и мощ и същински ми оказа помощ да оцелея след това креативен. "

Освен като актриса, през годините Джулиет се изявява и като певица, написа Bang Premier. Още през 2005 основава първата си рок група Juliette and the Licks, с която записва три албума. А сега е съсредоточена върху сегашния си музикален план The New Romantiques, с който има участия даже на някои от най-големите международни подиуми.

Джулиет има един брак зад тила си. През 1999 година се омъжва за Стив Бера, режисьор и професионален скейтбордист. Бракът им продължава до 2003 година Луис е споделяла, че двамата се разделят с положителни усеща и даже съумяват да запазят другарството между тях.
 Killers of the Flower Moon, Мартин Скорсезе и отлагането на кино лентата
Какво се случва със идващия филм на Мартин Скорсезе

Подробности към Killers of the Flower Moon

Актрисата е почитател на сциентологията, която стартира да практикува още в ранните си юношески години. Неведнъж е говорила обществено за своите убеждения и е признавала, че точно религиозното поверие ѝ е помогнала да се избави вечно от наркотичната взаимозависимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР