Вероятно изразът енергийно заземяване ви звучи сложно и си мислите,

...
Вероятно изразът енергийно заземяване ви звучи сложно и си мислите,
Коментари Харесай

Енергийно заземяване

Вероятно изразът енергийно заземяване ви звучи комплицирано и си мислите, че става дума за физика. Макар в действителност да приказваме за сила и физическо положение, няма нищо комплицирано в това фразеология.

За какво става дума?

Енергийното заземяване в действителност е повторното свързване на хората със Земята и с силата на нашата планета. За страдание връзката ни с нея от дълго време е потърпевша. Ние сме все по-отдалечени от планетата ни поради живота, който водим, и поради движимостите, които използваме. А истината е, че колкото по-свързани сме със Земята, толкоз по-здрави и енергични ще се усещаме.

Затова просто би трябвало да се заземим

Този термин е употребен и когато слагаме нов електроуред вкъщи. Той наложително би трябвало да е обвързван със земята посредством проводник, с цел да отделя вероятно насъбрано електричество, което би предизвикало токов удар на нас при допиране.

Нещо сходно е и с хората – когато се заземяваме, отделяме непотребното напрежение и неподходящата сила, насъбрана от всекидневието.

Едновременно с това получаваме негативно заредена и благотворна за здравето ни земна сила.

Как тъкмо се случва заземяването при хората

 Енергийно заземяванe

Какво би трябвало да създадем, с цел да реализираме енергийно заземяване? Най-подходящият, елементарен и извънредно наличен способ за енергийно заземяване е да вървим боси. Виждате какъв брой елементарен метод е това! Децата го вършат напълно непринудено и колкото и да им повтаряме да се обуят, те не престават да избират босото вървене.

За страдание при израстването ни и поради лукса на цивилизацията ние напълно сме не запомнили да вървим боси. Истината е, че колкото повече ходите с боси крайници по земята, толкоз по-заземени ще бъдете. Но не ходете върху асфалтови повърхности или плочки, както и други изкуствени настилки. Изберете същинския и естествен контакт със земята – мека трева, пръст, в натурален водоизточник.

Говорейки за вода, пребиваването в естествените водоеми е различен прелестен метод за приемане на позитивна сила от Майката Земя и за обособяване на насъбраната в нас неподходяща сила.

Водата има изключителна мощ – самата тя отделя огромно количество негативни йони (особено водопадите и морската вода). Едновременно с това доста бързо „ отмива “ отрицателната сила и насъбраното напрежение.

Затова – плувайте допустимо най-често, като избирате естествени водоеми.

В индийската медицина аюрведа целесъобразен способ за заземяване е използването на жива вода и заземена храна.

В първия случай става дума за прясна вода, добита от натурален извор, а не за престояла, сипана от чешмата вода, която е обитавала незнайно дълго време в железни или от синтетичен материал тръби.

 Храни за Енергийно заземяване

Относно храната за енергийно заземяване – най-препоръчителни са кореноплодните. Тяхната ядлива част е обитавала допустимо най-дълго в земята и по тази причина носи най-силно нейната сила. Това са картофите, морковите, ряпата, земната ябълка, джинджифил и др.

Спазвайте тези елементарни рекомендации и ще бъдете заземени и по-здрави.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР