Веригите Лидл България и Kaufland България започват да приемат и

...
Веригите Лидл България и Kaufland България започват да приемат и
Коментари Харесай

Lidl и Kaufland започват да приемат и електронни ваучери за храна

Веригите Лидл България и Kaufland България стартират да одобряват и електронни ваучери за храна в своите магазини дружно с хартиените, които след няколко месеца излизат от приложимост.

Електронните ваучери се употребяват по същия метод, както банковите карти - на POS терминал, като важат в това число и за касите на самообслужване.

С тях може да се заплащат и храни за по-малки суми, като няма ограничавания за минималната стойност на покупката. С електронни ваучери, както и с хартиенте нямада могат да се купуват цигари и алкохол.

При извършване на покупки с електронен ваучер не е нужно да се употребява цялата заредена сума. Ако при покупка бъде употребена единствено част от нея, остатъкът може да се употребява неведнъж, като всички транзакции останалата наличност могат да бъдат тествани когато и да е.

Ако цената на покупката с електронен ваучер е по-висока от сумата, която е зареден в него, тя може да бъде доплатена в брой или с банкова карта.

Хартиените ваучери ще могат да се употребяват редом с електронните до 1 юли, когато по закон стопира тяхната приложимост в България.

За да се избегне закъснение на заплащането на касите, клиентите е целесъобразно да предупредят, че заплащат с електронен ваучер, а не с банкова карта.

Оператори, на които Лидл България приема разплащания:
" Kaufland/Кауфланд Сървис " ЕООД; " Edenred/Идънред България " АД; " Pluxee/Плъкси България " ЕООД; " Tombou/Томбоу България " ЕООД; " Prizma-lux/Призма Лукс " ООД; " Български пощи " ЕАД;
Оператори, на които Kaufland България приема разплащания:
" Кауфланд Сървис " ЕООД; " Плъкс България " ЕООД; " Фидуция " АД; " Сити Инвест Груп " АД; " Микрофонд " ЕАД; " Български пощи " ЕАД; " Томбоу България " ЕООД; " Призма Лукс " ООД; " Идънред България " АД; " Мотобул " ЕАД ;
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР