След три месеца репетиции, танци и съревнования голямата победа в

...
След три месеца репетиции, танци и съревнования голямата победа в
Коментари Харесай

Победата на Неделя Щомова и Наско Месечков в Dancing Stars раздели зрителите

След три месеца подготовки, танци и надпревари огромната победа в " Dancing Stars " отиде при тв водещата доктор Неделя Щонова и колегата ѝ Атанас Месечков. В обществените мрежи обаче доста от феновете на риалити формата посрещнаха тази вест с голямо неодобрение.

До финала на танцувалното съревнование доближиха четирима от участниците - освен това единствено дами. Това бяха Щонова, шампионката по карате Ивет Горанова, синоптичката на bTV Натали Трифонова и певицата Дара.

Щонова и Месечков в действителност бяха единствената двойка на финала, която не съумя да получи оптималния брой точки от журито - 40. В първия си танц за вечерта те взеха 39 т., а във втората си задача, която беше фрийстайл, реализираха същия резултат.

Шампионката по карате Ивет Горанова се подреди на четвърта позиция, като в последните си два танца те получиха от журито надлежно 38 и 40 точки.

Едни от огромните любимци на публиката - певицата Дара и сътрудникът ѝ Димитър Георгиев реализираха оптимален резултат и в двете си осъществявания, само че в последна сметка останаха на второ място във финала.

След оповестяването на спечелилите в " Dancing Stars " обществените мрежи бързо се изпълниха с остри реакции. Зрители показват, че предходната седмица двойката-победител е събрала най-нисък резултат от журито, само че съгласно оповестените данни на страницата на предаването във Фейсбук излиза наяве, че тя е била избавена с помощта на зрителския избор.

" За следващ път, както във всеки един формат, спечелилият беше определен още през цялото време. Абсолютно отчаяние е да проваляте цялостната концепция на това другояче толкоз прелестно за гледане шоу…абсурдни сте, вие се подигравате с публиката… Дара и Джими са най-хубавите и това не може да го измененията, без значение за кого сте отредили тази купа ", написа консуматор в обществените мрежи.

Публикацията за успеха на Щонова и Месечков е събрала и най-вече гневни реакции - близо 1,2 хиляди души.

" Dancing Stars " се завърна след близо 10-годишна пауза тази пролет по bTV, като на стола на журито седнаха треньорката по художествена гимнастика Илиана Раева, преподавателката по латино танци Галена Великова, 15-кратната републиканска първенец по спортни танци Франциска Йорданова - Папкала и финалистът на Европейското състезание по общоприети танци Томаш Папкала.

В предаването се състезаваха 16 звездни двойки, само че сезонът беше белязан и от няколко абсурда. Сред тях беше и отпадането на артиста Филип Буков. То се случи в негово неявяване - поради работен ангажимент Буков отсъства от предаването онлайн и се наложи танцът му да бъде записан авансово и излъчен на запис. Същата вечер той беше остро подложен на критика от журито, че не се е явил персонално да танцува.

Впоследствие артистът отпадна от конкуренцията, като доста от феновете бяха сюрпризирани поради положителните му резултати и поддръжката от негови почитатели. Във видеа в обществените мрежи Буков отхвърли да разяснява в детайли случая, само че разясни, че е уведомил продуцентите за неговите работни задължения още преди предаването да стартира. В последна сметка той съобщи, че няма по какъв начин да избра шоуто пред уговорката си в габровския спектакъл, защото въпреки всичко актьорската работа е неговата специалност.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР