Венцеслав Стефанов се оттегля от управлението на българския футбол. Досегашният

...
Венцеслав Стефанов се оттегля от управлението на българския футбол. Досегашният
Коментари Харесай

Венци Стефанов се маха от БФС

Венцеслав Стефанов се отдръпва от ръководството на българския футбол. Досегашният член на Изпълкома призна, че няма да се кандидатира за нов мандат. Наскоро шефът на Славия навърши 70 година и се счита за привършен за оперативни действия.

" Мога да оказвам помощ и извън, само че на този, който желае да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се оказва помощ. Новото управление би трябвало да работи с страната. Ще оказвам помощ на Славия, до момента в който мога ", разгласи на конференция Стефанов.

Той се разгласи срещу въвеждането на системата за видеоповторения (ВАР) в България. Тя ще се разисква през днешния ден на Изпълком. " Мишел Платини, който е огромен футболист и началник, ни върна на футболната карта. Той сподели, че ВАР е камшик за футбола. Когато е човешка неточност, то се вижда. Когато ние ги търсим, тогава се правят издевателства над другите тимове.

Имам претендент за началник на БФС, както и за изпълнителен шеф. Ако в този момент ги кажа, до юни месец ще им разгоните семейството. Ще има на 6 години по какъв начин се е напикал, на 14 години с кой се е сбил. И двамата са доста правилни, мъжки, футболни хора. Честни с достолепие. Знаят езици. Дали са футболни хора?! Не, от фигурното пързаляне са.

Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е недолюбван от футболистите на националния тим. Това е обществена загадка ", добави Стефанов, като подсказа, че множеството от отказалите се играчи са го създали точно поради Лечков. Последният от тях е Ивелин Попов.

" Докарали сме го до такава степен, че с изкуствено дишане да подвигаме националния тим, с цел да се класираме на Евро 2020. Друг е въпросът по какъв начин ще се приберем. Аз персонално не бих отишъл да виждам мачовете при класиране за финалите, тъй като ме е боязън по какъв начин ще се приберем. Унгария е на нашето състояние. Исландия е дребна страна, само че съвсем всички техни национали играят в мощните шампионати. Дано да имаме късмет. Като българин искам да успеем ", добави той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР