Великодушни, позитивни, усмихнати – все качества на хората с асцендент

...
Великодушни, позитивни, усмихнати – все качества на хората с асцендент
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Стрелец

Великодушни, положителни, усмихнати – все качества на хората с асцендент Стрелец. Любими в живота им са провокациите.

Хората с асцендент Стрелец са родени с усмивка. Те са способни да се приспособяват към всяка една обстановка. Непрестанното им предпочитание за нови познания съвършено се съчетава с авантюристичната им натура. Виждат позитивното във всяка една обстановка, като с лекост подценяват дребнавостите и несъвършенствата.

Асцендент Стрелец е безпристрастен към никого. Той постоянно търси искреността, честността и добротата у всеки. Когато обаче загубите доверието им, те стават сериозни и резервирани.

В живота си тези хора преследват единствено огромни цели. Не се поддават на надзор и ограничаване. Изключително самовлюбени, те поддържат профилактична отдалеченост, с която държат останалите „ ръководители ” настрани. Винаги избират да се оправят сами.

Непринудеността е в същността на хората с асцендент Стрелец. Те се отнасят еднообразно с близки, родственици, деца и въобще – с всеки човек. Понякога обаче оптимизмът им ги кара да дават напразни обещания. Изключително доста държат на персоналната си независимост, само че и дават такава на близките.

 Мечтаене

В житейския си път хората с асцендент Стрелец позволяват доста неточности. Те обаче не се отчайват от тях, а в противен случай – учат се и не престават решително по своя път. Неуморни са и непрекъснато се занимават с нещо. Динамиката е същността на техния живот.

Нестандартното мислене на тези хора ги прави доста истински и изпълнени с хрумвания. Винаги могат да изненадат близките с забавни хрумвания, които обаче постоянно са грандомански и не се отличават с избрана подробност.

Хората с този асцендент имат извънредно богата обща просвета. Всяка информация, която получат, те могат да употребяват по подобаващ метод.

Понякога са одобрявани като повърхностни и наивни, на база на прекомерно оптимистичния си взор към света. Вроденото им възприятие за комизъм обаче им оказва помощ във всяка една обстановка.

У колегата си те търсят нови усеща и чувства. Често го предизвикат, а разнообразието и провокациите държат огъня жив.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР