Великобритания ще въведе нови правила за кандидатите за убежище, като

...
Великобритания ще въведе нови правила за кандидатите за убежище, като
Коментари Харесай

Великобритания затяга правилата за предоставяне на убежище

Великобритания ще вкара нови правила за претендентите за леговище, като направи по-трудно за бежанците, които влизат незаконно в страната, да останат в нея, заяви министърката на вътрешните работи Прити Пател, която дефинира новата система като твърда, само че обективна, съобщи Ройтерс.

„ Новият проект за имиграцията “, наименуван от държавното управление най-голямата промяна в системата за даване на леговище от десетилетия, планува по-бързо настаняване на бежанците в наложителен риск, като в същото време прави по-трудно това за тези, които идват незаконно, показва Българска телеграфна агенция.

„ Според новия проект за имиграцията, в случай че хората идват незаконно, те към този момент няма да имат същите права като тези, които идват легално и ще им бъде по-трудно да останат “, съобщи Пател.

„ Печалбата от незаконната миграция във Англия към този момент няма да си коства риска с новите оптимални доживотни присъди за трафикантите на хора. Аз не отхвърлям, че тези дейности са сурови, само че доколкото те също по този начин ще спасят животи и ще бъдат ориентирани против трафикантите на хора, те са и неоспоримо обективни “, сподели английската министърка на вътрешните работи.

Тя добави, че тези, които идват, откакто са минали през сигурна страна като Франция, няма да имат неотложен достъп до системата за даване на леговище и че държавното управление „ ще спре най-безскрупулната корист със системата в случаи, когато имигранти се показват за деца “.

Намаляването на имиграцията беше едно от обещанията, обещано по време на акцията за излизане от Европейския съюз преди референдума през 2016 година, която беше олицетворявана от настоящия министър председател Борис Джонсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР