Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото се представяне през пролетния

...
Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото се представяне през пролетния
Коментари Харесай

Крумовград надигра убедително Локомотив Пловдив в Първа лига

Отборът на Крумовград продължава с впечатляващото се показване през пролетния полусезон в родната Първа лига, откакто в дуел от втория кръг на плейофите надигра безапелационно с 4:1 Локомотив Пловдив.

На стадиона въз основата " Николай Щерев-Старика " в Пловдив символичните домакини взеха задатък в 20-ата минута, когато Патрик Луан бе изведен зад защитата на " смърфовете " от Александър Колев и още с първото си допиране матира напусналия своята голлиния вратар Кристиан Томов.

След половин час игра асистента за първото попадение Колев удвои преднината на своя отбор, реализирайки дузпа, отсъдена за нарушаване против Луан.

До почивката футболистите на Станислав Генчев нанесоха и още един удар на " черно-белите " посредством Матей Шимич, който с глава беше прецизен за 3:0 в 42-ата минута.



Гостите върнаха един гол след подновяването на играта с помощта на резервата Петър Андреев, само че в 67-ата минута трябваше да понесат тежък удар след изгонването на Оливие Камдем, който след преразглеждане на една обстановка със системата ВАР получи пряк червен картон за рисково влизане в краката на противник.

Останали с човек повече на терена, играчите на Крумовград съумяха да стигнат и до четвърто попадение в 74-ата минута, когато Серкан Юсеин центрира от ъглов удар, а в наказателното поле непокрития Алекс Колев се разписа за повторно довечера, оформяйки и крайното 4:1.

По този метод новакът в българския футболен хайлайф събра 48 точки на 6-ото място в подреждането, до момента в който Локомотив Пловдив остава 4-и с 65. Поражението за момчетата на Александър Томаш обаче значи, че изгубиха възможностите си да изместят съставите на ЦСКА и Черно море от челната тройка в оставащите кръгове, защото разликата към този момент е 10 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР