Компютърният гигант Dell потвърди, че разследва нарушение на данните, което

...
Компютърният гигант Dell потвърди, че разследва нарушение на данните, което
Коментари Харесай

Dell потвърждава нарушение на данните, засягащо личните данни на клиента

Компютърният колос Dell удостовери, че проверява нарушаване на данните, което съгласно компанията е видяло персонална информация, обвързвана с достъп на клиенти.

Компанията не удостовери в случай че случаят е породен от непреднамерена неточност или е бил продънен от хакери, само че съгласно отчетите обещано лице се е пробвало да продаде данни, до които твърди, че е имало достъп при нарушаване на Dell посредством онлайн конгрес, потвърждавайки, че е получило достъп до детайлностите за 49 милиона души в няколко страни.

В изказване компанията сподели, че „ случай “, включващ „ портал на Dell “, е довел до база данни, съдържаща „ лимитирани видове информация за клиенти, в това число име, физически адрес и някои Информация за хардуер и поръчка на Dell “ е разкрита.

 

Компютърната компания съобщи, че „ не включва финансова информация или информация за заплащане, имейл адрес, телефонен номер или каквито и да било извънредно чувствителни потребителски данни “, добавяйки, че не счита, че има „ забележителен риск “ за кл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР