Великобритания наложи санкции на главата на руската православна църква патриарх

...
Великобритания наложи санкции на главата на руската православна църква патриарх
Коментари Харесай

Великобритания санкционира руския патриарх Кирил

Великобритания наложи наказания на главата на съветската православна черква патриарх Кирил,.

Причината за наказателните ограничения е неговата " забележителна поддръжка за съветската военна експанзия в Украйна ".

Европейският съюз неотдавна извади патриарх Кирил от своя санкционен лист по гледище на Унгария.

Британия го глоби дружно с други съветски публични лица като съветската комисарка по правата на децата Мариа Лвова - Белова, която влиза в черния лист поради " насилственото прекачване и осиновяване на украински деца ".

Лвова - Белова е упрекната в това, че е разрешила 2000 деца в неравностойно състояние да бъдат принудително изведени от Луганска и Донецка област и в това, че е провеждала политика, улесняваща техните насилствени осиновявания в Русия, се споделя в известието.

Санкции са наложени и на депутата от Московската градска Дума Сергей Севостянов и на Алексей Исайкин, президент на транспортната компания " Волга-Днепър ", която има контракт с съветското държавно управление за въздушен транспорт на критически значими товари.

Сред глобените са и четирима полковници от съветската 64-а обособена мотострелкова бригада, чиито бойци са убивали, насилвали и изтезавали мирни поданици в киевското предградие Буча, членове на сътрудничещия с съветските окупатори " Комитет на спасението за мир и ред " в завзетата от Русия Херсонска област на Украйна.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР