Велико Търново. Потенциална заплаха за доброто и стабилно управление, както

...
Велико Търново. Потенциална заплаха за доброто и стабилно управление, както
Коментари Харесай

Харалан Александров пред ЖГЕРБ: Конспиративните теории са потенциална заплаха за стабилното управление и европейските ценности

Велико Търново. Потенциална опасност за положителното и устойчиво ръководство, както и за европейските полезности е фактът, че прекомерно елементарно стартират да виреят тайните теории – когато човек е податлив да вижда единствено това, което поддържа въпросните теории. Това сподели общественият антрополог Харалан Александров пред дамите, участващи в осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която стартира във Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
За последните 10 години, съгласно представено от обществения антрополог проучване, българите се усещат по-принадлежащи на европейската просвета. Чувстват, че са по-богати и щастливи, че живеят по-добре, само че в това време са по-тревожни. Защо, макар по-добрата инфраструктура и възходящото благоденствие, нараства и чувството за студенина, съмнение към институции, престижи и медии? Според Харалан Александров измежду отговорите на този въпрос е събитието, че през днешния ден, за един човешки живот се случват толкоз промени, колкото в никакъв случай преди в историята. " Българинът през днешния ден намира сигурност в фамилията ", сподели още общественият антрополог.
Форумът на ЖГЕРБ във Велико Търново протича под мотото „ България с небосвод Европа 2023 “, а негови уредници са взаимно Жени ГЕРБ, Фондация „ Конрад Аденауер “ и Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР