Животът на двама млади мъже в Илинойс се променя завинаги,

...
Животът на двама млади мъже в Илинойс се променя завинаги,
Коментари Харесай

Абитуриент, наближаващ завършване, загина в катастрофа, след като се твърди, че студент е шофирал пиян със 131 мили в час

Животът на двама млади мъже в Илинойс се трансформира вечно, откакто смъртоносна злополука на Деня на майката умъртви единия и го остави различен, изправен пред престъпни обвинявания.

Полицията в Гленвю споделя, че 21-годишният Тейонг Ким е виновен за злополуката, лишила живота на 17-годишния Марко Никетич. Ким се яви за първи път пред съда в събота, когато арбитър сподели, че „ бързият и гневен гибелен случай “ е „ безочливо неуважение към човешкия живот “, съгласно FOX 32 Chicago.

Катастрофата е станала малко след 23 часа. 12 май на East Lake Avenue сред и Meadow Lane, сподели полицията. Ким е упрекнат, че е имал алкохол и марихуана в организма си, когато камерата за ръководство на неговия Ford Mustang от 2021 година го е уловила да минава на червен светофар и да кара с превишена скорост от центъра на Чикаго към крайградска улица, която има ограничаване на скоростта от 35 благи в час.

Прокурорите споделиха, че скоростите на Ким са достигнали 131 благ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР