Вече стана традиция последният ден на TRUCK EXPO – събота,

...
Вече стана традиция последният ден на TRUCK EXPO – събота,
Коментари Харесай

TRUCK EXPO 2023 представя технологии, оборудване и бъдеща мобилност

Вече стана традиция последният ден на TRUCK EXPO – събота, да бъде разгласен за Ден на отворени порти в панаира в Пловдив. Тази година утрешният 10-ти юни още веднъж ще бъде с вход свободен за необятната аудитория. Демонстрации на електрически камиони и самостоятелни системи в колите чакат посетителите на откритите площи на територията на Международния панаир и дават обещание вълнуващи моменти както за експертите, по този начин и за фамилии и почитатели на тежките машини.

Автомобилната промишленост е вложила близо 100 милиарда $ единствено през последните две години в създаването на технологии за електрическата, самостоятелната и споделената подвижност. Новите камиони и рейсове, ремаркета и полуремаркета са същинска лаборатория за нововъведения, свързани с електрифицирането, свързаността и технологиите за самостоятелно ръководство. Производителите от дълго време се готвят за тази среща с публиката и с неспокойствие чакат да покажат достиженията си във всички сфери на промишлеността за транспорт на пасажери и товари.

Тази година искахме да предложим нов и друг метод за показване на нововъведенията в превоза, тъй като транспортните средства с капиталово предопределение са флагман на високите технологии и съоръжение в колите “, споделят от Асоциацията на автомобилните производители, уредник на ревюто.

По думите им TRUCK EXPO 2023 ще провокира интерес и ще приобщи към себе си даже хора, които нямат никаква връзка с камионите, само че се интересуват от развиването на технологиите и новите концепции за подвижност. И ревюто в действителност има какво да покаже на дребни и на огромни.
Модели и технологии, които виждаме за първи път в България
VOLVOTRUCKS показва на ревюто напълно електрическия тежкотоварен камион Volvo FH Electric. Това е камионът, който влезе в конкуренцията за дейно и екологично шофиране на камиони на Volvo Trucks. Влекачът е оборудван с иновативен модел бордово полуремарке Schmitz EcoFlex с аеродинамична задница, която редуцира завихрянето и обезпечава допълнителна икономия и намлени въглеродни емисии.

DAF демонстрира част от новата си гама тежкотоварни Construction коли, проектирани за работа в тежки условия. Иновативни кабини, усъвършенствана силова линия, off – road пакет и доста други потребни функционалности изненадаха експертите, а за всеобщата аудитория ще са същинска атракция.

MAN също към този момент разполага с 360-градусово виждане през система с камери, вместо стандартната система с огледала за следене на пространството към автомобила. На TRUCK EXPO 2023 бе и премиерата за България на последното потомство силово предаване на MAN Truck, което дава още по-добра горивна изгодност.

RENAULTTRUCKS впечатлява публиката на ревюто със своя E-Tech Master - 100% електрически лекотоварен автомобил до 3.5 тона, предопределен за градска дистрибуция.

TOYOTA Prоace Family дебютира за българският пазар с цялостна гама модели с изцяло електрическо задвижване. Toyota Proace City VAN, Proace City VERSO, Proace VAN и Proace VERSO включват многообразие от функционалности, еластичност и улеснения при шофиране, а пробегът е до 230 км. при батерия 50 Kw и до 330 км. с батерия 75 Kw.

За първи път на TRUCK EXPO 2023 взе участие немският производител CENNTRO, с разнообразна гама електрически коли за разнообразни приложения.

Не пропускайте да разгледате нововъведенията в региона на автоматизираните технологии и усъвършенстваните системи за сигурност във флагманът на за интернационален превоз на DAF XG+ 530 FT, колите от разнообразни класове на щанда на MERCEDES BENZ, новото потомство рейсове SETRA 515 HD, лекотоварният FUSO Canter и доста, доста други експонати на щандовете на всички автомобилни производители.

За всички гости в съботни ден изложителите на TRUCK EXPO 2023 са подготвили вълнуваща среща с технологиите на бъдещето, извънредни събития, игри, занимания и доста изненади. Работно време за гости на 10 юни е от 10:00 до 16:00 часа.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР