Вече независимият народен представител Георги Георгиев, който се отцепи от

...
Вече независимият народен представител Георги Георгиев, който се отцепи от
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН минаха на детектор на лъжата

Вече самостоятелният депутат Георги Георгиев, който се отдели от " ИТН ", се подложи на полиграфски тест - или така наречен детектор на лъжата.

С него той желае да покаже, че за разлика от изказванията на представители на „ ИТН “, не са му предлагани и не е взел пари и пост, с цел да напусне досегашната си партия и да стане самостоятелен народен представител.

Георгиев дружно с останалите четирима отцепници оповестиха резултатите от детектора пред публицисти, съобщи bTV.

„ През последните осем дни сме обект на непрекъснати офанзиви от народни представители, които споделят, че сме купени. Купуването и продаването на гласове е закононарушение, а пазаруването на народни представители е още по-голямо закононарушение. То би трябвало да бъде преследвано с цялата суровост на закона “, съобщи Георги Георгиев.

„ Обявяването, че има купени народни представители обаче е тъкмо такова закононарушение, каквото е самото пазаруване на депутати “, добави самостоятелният народен представител.

Георгиев прикани прокуратурата да изиска съответни доказателства от всички тези, които са ги обвинили. Ако те нямат доказателства, да им бъде потърсена наказателна отговорност.

Детекторът на лъжата е изработен в лаборатория в София, която е определена от публицист, посочи той.

Независимите депутати заявиха, че ще гласоподават изрично " срещу " вота на съмнение против държавното управление. Мотивите им са това, че тематиката със Северна Македония е измислена. Те считат, че сега България не би трябвало да е сложена в политическа неустойчивост. 

Георги Георгиев предлага още всички депутати от „ ИТН “ да се подложат на подобен тест, с цел да стане ясно дали са останали в „ ИТН “, следват личната си воля или им е оказван напън.

Независимият народен представител Иво Атанасов предложи да се яви на сходно проучване дружно с Тошко Йорданов от „ ИТН “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР