Вече бившият треньор на Берое - Петър Колев заяви, че

...
Вече бившият треньор на Берое - Петър Колев заяви, че
Коментари Харесай

Петър Колев: Аз бях неудобният за този проект треньор

Вече някогашният треньор на Берое - Петър Колев съобщи, че задкулисието го е използвало и той е бил умишлен за основен провинен за несгодите на тима напоследък.

" Приятели, Днес публично разтрогнах контракта си с Берое. Мислено го бях направил от дълго време. Тъй като в контракта ми няма алтернатива за обезщетение, имах едно само условие към работодателя- да предприеме съответните дейности, като съблюдава закона и Кодекса на труда. За да не четете небивалици по този въпрос, можех да обясня, само че никой не ме попита. Нямах отговор на въпроса по какъв начин ще се действа с екипа ми. Така се наложи внушението, че надали не прилепям клуба за персонални облаги.

Впрочем " сюжетът " за дестабилизирането, рецесията и хаоса в Берое предвиждаше основната причина за протичащото се да бъде " ПРОБЛЕМЪТ С ТРЕНЬОРА ". Така комфортно можеха да се прикрият същинските интереси- стопански, политически, както и персонални упоритости на " авторитетни " фактори във футбола. Аз бях неуместният за този " план " треньор. Никак, но по никакъв начин не се вписвах в него! Поради това моите хрумвания, нужни ограничения и оферти срещаха безразличие и безучастие, макар че не костваха пари. Не се помирих.Работихме крепко. С екипа ми изградихме добър тим и имахме достижения. Но когато побеждавахме-нищо. Наблягаше се главно на загубите с една обобщаваща оценка- " слаби резултати ". А те бяха грешките на растежа. Но кой ти мисли и на кого му пука? Няма време за очакване.

В тази връзка желая да благодаря на моите сътрудници треньори, които няколко пъти на конференции след мачове дадоха пред камерите позитивни оценки за тима и за мен, макар че сме съперници. Благодаря, сътрудници! Това не спря дейностите на " задкулисието " да бъде използван треньорът като основен провинен. С тази цел на сцената се разигра нескопосано режисираният медиен театър: " Има Колев- има проблем, няма Колев- няма проблем. " Нали си спомняте по какъв начин още след първия кръг преди всеки мач ме предупреждаваха, че в случай че паднем, ще ме уволнят, а след мача- че уволнението следва? А какъв брой пъти се цитираха даже имената на най-малко трима сътрудници, с които към този момент е разговаряно, и те сякаш са се съгласили да ме сменят?!

Това не се оказа задоволително, с цел да се затвърди мнението за " ТРЕНЬОРА ВИНОВНИК " и да бъде решен " главният проблем " на Берое. Тогава на сцената беше изведен " многочисленият отряд " от така наречен " почитатели ". След като от много време загряваха с " крясъци оставка " и мучаха край терена, най- след това нахлуха и на стадиона в двете роли-на " углавен отряд " и " спасители ". Не бяха изключително истински с тази акция, тъй като такова дежавю сме го гледали няколко пъти при мои прародители. Все отново може би са съдействали " играта за наивници " да продължи. След тези дейности на " загрижени " публицисти и почитатели, разбрах, че съществено съм засегнал избрани ползи. Че в случай че аз съм " виновникът ", всички останали виновни и безотговорни, комфортно си измиват ръцете.

Така си изяснявам и продължаващата канонада от злостни нападки и квалификации даже когато договорът ми с Берое съвсем беше завършил официално, а поръчката на " кукловодите " изпълнена. " Сребролюбецът " Петър Колев има чест и достолепие, тъй като не се крие като мишка, а постоянно излиза с лицето и името си. Това ми дава съображение да си потегли от Ст.Загора денем, по ярко, гледайки хората в очите. Оказа се, че най-използваният от мен знак в този текст са кавичките, те са за тези, които могат да четат сред редовете. Там някъде е истината...Успех на Берое ", показа Колев.
 Официално: Берое и Петър Колев се разделиха
Официално: Берое и Петър Колев се разделиха

Клубът му благодари за взаимната работа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР