Властта е при хората. Политиците са само техните представители.Единственият начин

...
Властта е при хората. Политиците са само техните представители.Единственият начин
Коментари Харесай

ПП-ДБ откриха официално предизборната си кампания в София

Властта е при хората. Политиците са единствено техните представители.Единственият метод Пеевски и Борисов да са мощни, е в случай че хората не излязат да гласоподават.

Това съобщи пред публицисти съпредседателят на " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ) Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС. Тази вечер обединението откри предизборната си акция в столицата.

" Ние сме въодушевени, ние сме въодушевени. Кампанията, която стартира, за нас е значима, тъй като се срещаме с хората и какво чуваме – че има болшинство от българските жители, които не имат вяра на правосъдната система в този си тип и желаят смяна ", сподели Петков.

Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че има болшинство от българските жители, които желаят служби, които да работят по друг метод. " Има болшинство от българските жители, които желаят регулаторите да работят за тях ", добави той.

Петков е безапелационен, че има болшинство за смяна.

Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че в този момент най-важното е българските жители, които желаят смяна и усещат една дълбока неправда 30 години, да почувстват, че силата е в тях.

" Стига толкоз сме говорили за партии. Стига толкоз сме говорили за депутатски места. Трябва да се приказва имаме ли в тази страна болшинство от българските жители, които желаят по-справедлива система и желаят естествена европейска страна ", сподели той.

Петков прикани, в случай че българските жители " желаят институции, вместо Пеевски и Борисов да се обаждат по телефоните ", би трябвало да излязат да гласоподават. " Това е нашето известие. Не желаеме да влизаме в кофата на вътрешнопартийните борби, тъй като най-голямата група от хора в този миг не престават да мечтаят, че България може да стане една естествена европейска страна ", заключи той.

Водачът на листата на ПП-ДБ за членове на Европейския парламент Никола Минчев съобщи, че влиза в акцията за евроизборите с убеденост, че общността им ще разшири доста своето наличие в идващия Екологичен потенциал. „ Нашата задача е да достигнем до оптимално доста български жители и да ги убедим, че би трябвало да поддържат тази, мисля, качествена листа и естествено да имаме оптимално необятно посланичество в бъдещия парламент ", сподели той.

Минчев уточни, че задачата и целите в акцията на ПП-ДБ за Екологичен потенциал – присъединение към Шенген и по суша и към Еврозоната. „ Това са тематики, по които ние сигурно ще работим към този момент на място в Бюрксел. Макар да не са директна функционалност на Екологичен потенциал, при всички положения контактите, които ще установим там, ще спомогнат и в тази връзка ", счита той.

Кандидатът за евродепутат добави, че идващият програмен интервал, който стартира през 2027 година, ще стартира да бъде разработван още през 2025 година и надлежно европрограмите по него. „ Със сигурност тематиката защита ще бъде доста основна част от идващия мандат на Екологичен потенциал – там също ще бъдем дейни. Освен това тематиката за разширението при всички положения още веднъж ще бъде на дневен ред ", сподели още Минчев, който е безапелационен, че ще отстоява българската позиция.

От ПП-ДБ се борят за оптимален резултат. „ Коя политическа мощ ще бъдем, това ще реши българският гласоподавател ", съобщи Минчев.

Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасова също изрази вяра жителите да поддържат обединението. „ Съществува един риск да се върнем в политическата зима на Борисовата страна. Нека всички дружно да поставим старания на 9 юни да получим този резултат, който да даде опция да продължим промените, с цел да може да живеем в една съвременна и постоянна България ", прикани той.

Атанасов означи, че главният лозунг на „ Демократи за мощна България " (ДСБ) е „ За мощна България в обединена Европа ", акцентирайки, че той е настоящ и през днешния ден. „ България не е толкоз мощна и няма този мощен глас в европейските институции. Трябва да довършим нашата евроинтеграция. Трябва да станем пълновръстен член на Шенген и да влезем в Еврозоната, с цел да може българският бизнес да просперира ", безапелационен е той и добави, че това са външнополитическите цели, които не са съумели да осъществят в кабинета „ Денков " поради опозиция.

Атанасов означи, че има доста и външнополитически, и вътрешнополитически провокации пред България. „ Виждате какво се случва в Украйна. Това е опасност за международния мир. В тази обстановка България има потребност от постоянна, постоянна власт, която да има корав евроатлантически корен ", сподели той.

По думите му макар демонтажа на МОЧА, съветската агентура в България си прави каквото желае, тъй като българските служби нямат потенциал да ѝ противодействат. „ Нужни са радикални промени в бранша за сигурност и това беше един от проблемите, поради който не се състоя ротацията, тъй като ГЕРБ и Движение за права и свободи се опасяват от смяната. Ние, обаче, не се опасяваме. Ще продължим и ще довършим промените в тази сфера ", даде обещание Атанасов и пожела „ Победа! ".

„ На мен нормално се пада малко по-неинтересната задача по какъв начин всичко това, което желаеме – обективна страна, почтена страна, положителни приходи, да стартира лека-полека най-малко да се случва. 80% от хората не имат вяра, че страната работи за тях. 80% от хората не имат вяра, че страната работи добре. 80% от хората не имат вяра, че страната ни е обективна ", съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев, като акцентира, че това е присъда върху системата, не върху държавните управления, тъй като когато играта е направена по този начин, че постоянно да губиш, е доста мъчно да спечелиш.

Василев означи, че 30 година се изяснява, че страната е бедна, че пенсиите би трябвало да са ниски. „ Сменихме го. Казахме, че би трябвало да има трайни нараствания, че има пари за тези нараствания, а не да залъгваме хората единствено с коледните и великденски надбавки ", сподели той.

Съпредседателят на ПП-ДБ уточни, че 30 година пари за общините се дават въз основата на това кой кмет работи добре с финансовия министър или с министър-председателя. „ Видя се, че може да се дадат пари на всички общини по почтен метод въз основата на това какъв брой хора живеят там и самите кметове да решат какво да вършат, а не да би трябвало да се молят на някой ", акцентира той и продължи:

„ 30 година ни се изяснява, че няма по какъв начин да се дадат задоволително пари в образованието и в опазването на здравето без да се вдигнат налозите и осигуровките. Е, случи се – с малко по-малко крадене. 30 година ни се изяснява, че няма по какъв начин да има почтени състезания в тази страна, че с цел да заемеш пост, би трябвало да си човек на някой. 30 година ни се изяснява, че сме дребни и от нас не зависи нищо. 30 година ни се изяснява, че без съветски газ и съветски нефт ще замръзнем. 30 година ни се изяснява, че страната ще банкрутира, в случай че се погрижи за жителите си. 30 година ни се изяснява, че няма по какъв начин да имаме нещо толкоз просто като електронно връчване на фишовете от КАТ и че това коства над 1 милиарда лева "

Василев е безапелационен, че с цел да стане смяната не би трябвало да се залъгваме по единичните еднократни дейности. „ Трябва да сменяме системата. Трябва да променим метода, по който парите стигат до хората и до бизнеса. Това се случи. последните 3 година ние живеем в нова финансова система. Последните 3 година има към този момент задоволително пари в образованието и опазването на здравето, само че в този момент би трябвало да оправим качеството. А с цел да оправим качеството, трябват почтени състезания, с цел да избираме най-хубавите шефове, а не тези, които са партийни назначения, без значение на коя партия ", добави той.

Съпредседателят на ПП-ДБ уточни, че промяна на системата е службите за сигурност да работят за жителите и за сигурността на страната, да имаме почтено правораздаване и правдивост.

„ Най-добрата вест е, че има болшинство за това. 80% от българите не харесват системата, в която живеят. Видяха, че по-добра финансова система има, която не подвига налозите, парите се връщат назад при хората, и тя е европейската система, където парите отиват при всички хора, има междинна класа, грижим се за бедните, падат неравенствата. А не латиноамериканската, където всичките пари отиват при 10 индивида, а всички други са или небогати, или ги карат да емигрират ", сподели още Василев.

Василев е безапелационен, че следва да сменят другите системи на властта, с цел да се преборят с същинските проблеми на страната. „ Мнозинството за тази смяна съществува, тя ще се случи, колкото и ГЕРБ да ни продават непоклатимост и какъв брой добре е било 2020 година Толкова добре беше, че площадите бяха цялостни с хора. Толкова добре беше, че не смееха да се покажат 6 месеца да дадат едно изявление, да не приказваме да излязат тук, измежду хората ", добави той.

В умозаключение Василев съобщи: „ За да победим единственото, което би трябвало да създадем, е да помогнем на тези 80% от българите, на които настоящата система не им харесва, да схванат, че ключът към това да сменят системата е да се разходят до урните на 9 юни и да гласоподават. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР