Константин Андреев е новоназначеният заместник-кмет на Община Ямбол, отговарящ за

...
Константин Андреев е новоназначеният заместник-кмет на Община Ямбол, отговарящ за
Коментари Харесай

Община Ямбол има нов заместник-кмет

Константин Андреев е новоназначеният заместник-кмет на Община Ямбол , отговарящ за направленията „ Устройство на територията и строителство “ и „ Общинска благосъстоятелност и стопански действия “, поддръжка на града и обществена инфраструктура.

Константин Андреев. Снимка: Общин Ямбол

От локалната администрация оповестиха, че той е ученик на Гимназия с преподаване на непознати езици „ Васил Карагьозов “ в Ямбол , където приключва с профил немски език през 2005 година.

Образованието си продължава в Национална спортна академия „ Васил Левски “ в София , компетентност „ Тенис на маса – треньорски профил “, като реализира триумфи като народен играч и повторен първенец на Световна студентска универсиада. Има и тапия за компетентност „ Ремонт и употреба на автотранспортна техника “ от филиал на Технически университет в Сливен, където придобива квалификации като възпитател и инструктор по водачи категория „ В “.

Константин Андреев стартира работа в Община Ямбол през 2019 година и минава през разнообразни равнища, като последно заема длъжността шеф на Общинско дружество „ Паркове и зони за отдих и спорт “.

За 2 месеца! 14 обекта бяха благоустроени в Ямбол

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР