Вдовица на мъж от Тервел, разкри мистериозни подробности за своя

...
Вдовица на мъж от Тервел, разкри мистериозни подробности за своя
Коментари Харесай

Българин предрекъл смъртта си

Вдовица на мъж от Тервел, разкри мистериозни детайлности за своя брачен партньор. В предаването Предай нататък младата жена описа, че бащата на децата ѝ непрекъснато повтарял, че ще почине, малко преди да загине при пътен случай.

38-годишният Траян изгубил живота си в злополука на 4-ти април тази година. Мъжът карал лека кола, когато поради несъобразена скорост изгубил надзор над транспортното средство. Автомобилът излязъл от платното за придвижване и се забил в близко дърво. Така младият мъж умрял на място, а Ивелина и двете им дребни деца останали без най-скъпия човек в живота си.

Ивелина срещнала Траян, когато била на 19 години. Влюбили се и се събрали. Не след дълго се появили и двете им деца Ники и Димана. Всичко в фамилията вървяло добре, само че неизвестно за какво Траян почнал да повтаря странни неща. Всъщност чак в този момент Ивелина си дава сметка за думите му и какво са означавали те.

 злополука

Траян нееднократно е казвал, че ще почине млад и скоро. Беше сигурен, че няма да види по какъв начин децата потеглят на учебно заведение. Опитвах се да го отвлека от тези черни мисли и не можех въобще да проумея какво го кара да приказва по този метод, изяснява опечалената млада жена.

Фаталният случай за Ивелина и фамилията ѝ се случил на 04.04.2014 година. Това за някои може да е чиста случайност, само че за младата майка случайности към този момент не съществуват. Самата тя счита, че в тези числа се крие черна прокоба.

Остава мистерия от кое място починалият Траян е знаел какво ще го сполети. Едно обаче е несъмнено, той не е нито първият, нито последният човек, предсказал гибелта си. Историята помни редица случаи, когато хора показват с акуратност по кое време ще бъде пресечен земният им път.

По-известните измежду тях са писателят Марк Твен, шестнадесетият президент на Съединени американски щати Ейбрахам Линкълн и френско-английският математик Абрам де Моавър.

Самата Ванга също е знаела доста добре по кое време ще почине. Ден преди да почине, лекарите били уверени, че здравословното ѝ положение е нормализирано. Тя обаче показала, че ще напусне този свят на другия ден в 10 часа и 10 минути. Така и станало - на идващия ден по това време тя издъхнала.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР