Вдъхновеният от добрия старт в Efbet лига Черно море ще

...
Вдъхновеният от добрия старт в Efbet лига Черно море ще
Коментари Харесай

Вдъхновен Черно море ще опита да покори и Крумовград в Коматево

Вдъхновеният от положителния старт в Efbet лига Черно море ще опита да покори и Коматево. Там тимът на Илиан Илиев гостува в първи мач от третия кръг на футболното ни състезание. БФС дефинира за основен арбитър Валентин Железов от Карнобат.

Крумовград още веднъж ще има противник от Топ 6 на предишното състезание. В първия кръг безспорните новаци надделяха първенеца Лудогорец с 3:1, а по-късно се държаха почтено при 0:1 от ЦСКА на " Армията ".

Черно море пък изигра съвършен домашен дуел против Хебър, като и попаденията не липсваха. Атанас Илиев означи три гола, само че пък единствено един от тях бе приет след чудесна офанзива, само че и груба неточност на стража Дебарлиев. Крайното 1:0 в интерес на Черно море пристигна и без удар от страна на играчите на Хебър в мача. По този метод „ моряците “ взеха първа победа през сезона след головото тъждество от 3:3 в гостуването на Арда.

Старши треньорът Илиан Илиев ще може да разчита още веднъж на Мартин Дичев, който е в групата, само че Мишаел и Бейхан към момента са с контузии. Наставникът още веднъж ще заложи на Атанас Илиев да води офанзивата, откакто той се разписа и в двата мача на варненци.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР