Вчерашната неделя влезе завинаги в аналите на информационна агенция BulNews.bg.

...
Вчерашната неделя влезе завинаги в аналите на информационна агенция BulNews.bg.
Коментари Харесай

Велика неделя! България направи BulNews.bg най-четения регионален сайт

Вчерашната неделя влезе вечно в аналите на осведомителна организация BulNews.bg. За първи път в историята на медията дневните визити я изстреляха на върха на районната публицистика в България и зае първото място като най-четения локален уебсайт.
Сухите числа на законните броячи на трафика демонстрират, че в почивния ден визитите в BulNews.bg са достигнали галактическите 181 816 пъти. Впечатляващи са и останалите данни: 322 919 импресии с 6592 индивида онлайн. Подобни достижения са фантазия даже и за доста от титулуваните национални електронни медии.
Причината за този впечатляващ връх е оповестените различни материали за шесторното ликвидиране в Нови Искър и извънредните фотоси от тежката злополука край Враца, при която починаха двама души. През цялата неделя читатели от цялата страна четяха в BulNews.bg другите версии за бруталното закононарушение, които липсваха в одобрените медии. Сайтът ни бе и измежду първите, които оповестиха новината за планове мъртъв Росен Ангелов, апетитен за причинител на шесторното ликвидиране.
Поставеният връх задължава публицистите от осведомителна организация BulNews.bg да не престават да правят професионално своята работа, без да обръщат внимание на съперниците, които се търкалят в краката им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР