Бивш тъмен турист, превърнал се в журналист, веднъж стрелян от

...
Бивш тъмен турист, превърнал се в журналист, веднъж стрелян от
Коментари Харесай

„Бях стрелян от ISIS и проникнах в KKK – ето какво научих за безопасността“

Бивш мрачен екскурзиант, трансформирал се в публицист, един път стрелян от ISIS, показа тъмно предизвестие за начинаещи рискови влогъри, откакто американска звезда в YouTube беше отвлечена в Хаити.

Британският татко Андрю Друри, 58, от Гилфорд, Съри, за първи път усети усета към заплахите преди близо 30 години и от този момент се е внедрил в Ку Клукс Клан, интервюирал е терористични булки и е пътувал до фронтовата линия в Сомалия. Но въпреки да схваща тръпката от заплахата, Питър показа предизвестие към начинаещите влогъри, които желаят да следват стъпките на известните рискови туристи – а точно „ не го правете “.

Невъзможно е да отидете в YouTube и други известни платформи за стрийминг и да не попадате на влогъри, които се осмеляват да посещават някои от най-опасните места на Земята. Видеоклиповете на хора на двадесет и няколко години, които се сблъскват в рискови градски покрайнини, поддържат връзка с гангстери или даже упражняват цел с талибаните, са привлекателни за мнозина и бързо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР