Вчера започна ноември, който засега поднася сравнително високи температури, меко

...
Вчера започна ноември, който засега поднася сравнително високи температури, меко
Коментари Харесай

Чакаме първия сняг до две седмици

Вчера стартира ноември, който към този момент сервира относително високи температури, меко есенно време, променлива облачност и без основни превалявания. Вчера в по-голямата част от страната времето беше най-вече слънчево и през днешния ден над Източна България ще бъде такова.

През по-голямата част на месеца чакаме температурите да са към и под нормата, а преваляванията да са към и над нормата. Очаква ни по-скоро зимно време. Това сподели пред Българска национална телевизия синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология Анастасия Кирилова.

Началото на ноември ще е относително без превалявания. До средата на месеца се чака температурата да е в климатичните правила. В следствие се чака температурите в страната да са по-ниски от нормите.

През втората седмица от ноември температурите ще са сравнителни ниски в Северна България, а в останалата част от страната се чака да са към нормата. В Югоизточна България се чакат превалявания.

От средата на ноември ни чака студено време със забележителна облачност и чести превалявания. Около 17-18 ноември се чакат валежи от сняг във високите полета и в Предбалкана.

До края на месеца ще е доста студено с по-ниски от нормалните температури и чести валежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР