Вчера от Opel показаха няколко кадъра на изцяло новата Astra,

...
Вчера от Opel показаха няколко кадъра на изцяло новата Astra,
Коментари Харесай

Opel обнови едно от SUV-тата си

Вчера от Opel демонстрираха няколко фрагмента на напълно новата Astra, а през днешния ден от компанията публично показаха фейслифт на кросоувъра Grandland. Новият модел към този момент отстранява буквата X от името на модела, като дружно с това показва и новата Vizor предна част.



Моделът, който бе показан в края на 2020 година е претърпял някои промени както извън, по този начин и от вътрешната страна, като дружно с това е получил и някои нови софтуерни ъпгрейди. В предницата можем да разпознаваем матричните светлини с LED технология, взаимствана от Insignia, които разполагат с по 84 диода на фар.



По-осезаеми са измененията в интериора, където можем да намерим настройка с два екрана, сходна на тази при обновената Mokka. Нови също по този начин са и превключвателя на скоростите, както и въздуховодите на таблото, които са с нова форма.



От софтуерна позиция можем да разпознаваем 360-градусова камера, както и адаптивен круиз надзор, които могат да бъдат комбинирани с помощник за следене на лентата и помощник за паркиране. Все още не се загатва дали има промени при задвижването, само че можем да забележим, че на фотосите е показана plug-in хибридна версия.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР