Вчера Фернандо Алонсо най-после сложи край на мъчителното чакане и

...
Вчера Фернандо Алонсо най-после сложи край на мъчителното чакане и
Коментари Харесай

Алонсо: Имам недовършена работа с Макларън

Вчера Фернандо Алонсо най-сетне постави завършек на мъчителното очакване и даде обещание на Макларън, че няма да ги зареже. Двукратният международен първенец подписа нов контракт с отбора от Уокинг и ще се състезава за тях и през идващия сезон във Формула 1.
По време на конференциите в Съединени американски щати Алонсо трябваше да отговори на много въпроси и да изясни за какво е решил още веднъж да се довери на Макларън и да им посвети още една година от кариерата си. На първия - дали чака този път нещата да потръгнат, той отговори:

"Има огромна възможност, без подозрение. Макларън е един от най-хубавите тимове. Да, през последните три години имахме компликации, само че отборът предприе всички нужни промени, тъй че през 2018-а би трябвало да е доста по-добре. Аз имам вяра в плана и по тази причина считам, че идващият сезон ще е прекрасен за нас. Честно казано, през тези няколко години имах чувството, че не би трябвало да се отхвърлям от плана, че имам незавършена работа с Макларън, тъй като знам, че тимът има капацитета и гения още веднъж да е на върха, да са първенци. Проектът ни е дълготраен ".

На въпроса какво има поради под "недовършена работа ", той отговори: 'Да печеля трета международна купа във Формула 1, това е целта ми. Но към момента имам вяра, че с цел да си най-хубавият водач на света, би трябвало да спечелиш в няколко серии, тъй че следващата година е допустимо да вземам участие и в други надпревари. Инди 500 съответствува с Гран При на Монако, тъй че следващата година ще го пропусна, само че мога да обещая, че по-нататък ще се върна там ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР