Възрастна жена от селце в Удмуртската република се сдоби с

...
Възрастна жена от селце в Удмуртската република се сдоби с
Коментари Харесай

Жена се сдоби с предмет в тялото след среща с НЛО

Възрастна жена от селце в Удмуртската република се снабди с невероятна находка в тялото си след среща с извънземни, демонстрира репортаж на канал ГТРК–Удмуртия.

Забележителната история на Людмила Останина се случила преди цели 25 години. В една на пръв взор елементарна вечер дамата предходна около железопътната гара в селото, защото се била запътила към комшиите си, с цел да им заяви, че е открит изгубеният им неотдавна бик.

Внезапно над главата на Останина се появил някакъв чудноват светещ обект, който издавал доста необикновен тон. Звук, какъвто Людмила не била чувала в никакъв случай до момента. Обектът, който бил екипиран с илюминатори и порти, кацнал на земята и загаснал. Малко по-късно невероятният транспортен съд още веднъж потеглил и липсващ също толкоз ненадейно, както се и бил появил пред изумената жена.

Людмила ужасно се впечатлила от случилото се и побързала да опише за станалото на брачна половинка си, само че той не ѝ разрешил да популяризира историята, защото се тормозил, че близките могат да не я одобряват за истина и да вършат жена му в психиатрично клиника. Така цели 25 години Людмила Останина била принудена да крие невероятното си прекарване.

 Операция

Годините се изтъркулили и Людмила и мъжът ѝ съвсем не запомнили за срещата с извънземния транспортен съд. Наскоро обаче историята с НЛО-то още веднъж напомнила на старата жена за себе си. Тази година лекари намерили израстък в гърдата на Людмила.

Докато експертите оперирали дамата, забелязали чудноват предмет в тялото ѝ. Необикновената находка изглеждала като доста тънка пластинка, само че лекарите не могли да кажат сигурно какво тъкмо съставлява тя и по тази причина я изпратили за проучвания.

Така пластинката попада в ръцете на уфолози от Удмуртия. След като я изследват обширно, експертите по паранормални феномени оповестяват, че Людмила не е единственият човек с подобен предмет в тялото си.

По думите на учените през деветдесетте години има най-малко още два случая на хора, придобили сходна пластинка след среща с представители на извънземна цивилизация. Каква е ролята на пластинката обаче уфолозите по този начин и не могат да обяснят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР