Възраждане в атака. Парламентарната група вида премиера Николай Денков за

...
Възраждане в атака. Парламентарната група вида премиера Николай Денков за
Коментари Харесай

Възраждане в атака! Привиква Денков в парламента

" Възраждане " в офанзива. Парламентарната група типа премиера Николай Денков за чуване в пленарна зала. Повод е днешния брифинг на  министър-председателя, на който Денков съобщи,че „ в Народно събрание вилнее неофашистка партия ".

-->
Като съображение народните представители на „ Възраждане “ показват съдържащите се обществено отправени изказвания и внушения от страна на Денков в качеството му на министър-председател и от страна на министри в състава на управлявания от него министерски съвет във връзка с партия „ Възраждане “, че е неофашистка партия.



Както и поради отправените претенции и апели от негова страна към всички институции и политически партии за предприемане на ограничения, ориентирани против политическата активност и съществуването на партия „ Възраждане “.

На съображение член 48, ал.3 от ПОДНС, „ Възраждане “ предлага чуването на министър-председателя на Република България Николай Денков да бъде включено като точка първа от програмата за работата на Народното събрание за пленарната седмица 28.06.2023г. – 30.06.2023г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР