Възмутени сме от немотивираната . Този акт на отиващото си

...
Възмутени сме от немотивираната . Този акт на отиващото си
Коментари Харесай

СДС възмутени от смяната на проф. Асен Балтов

Възмутени сме от нестимулираната. Този акт на отиващото си служебно държавно управление е следващото доказателство за реваншистката му същина.

След извършени избори и показан проектокабинет от първата парламентарна мощ, политическият и човешки морал допуска един длъжностен министър да не подхваща сходни дейности. Очевидно обаче ще бъде употребена всяка минута до края на този мандат, с цел да се „ изчегъртва “ всичко, което им пречи или не им харесва по някакви аргументи.
 Румен Христов към гласувалите за ГЕРБ-СДС: Вие избрахте да дадете доверието си за същинското дясно! Румен Христов към гласувалите за ГЕРБ-СДС: Вие избрахте да дадете доверието си за същинското дясно!
Благодаря на всички, които подкрепихте коалиция ГЕРБ-СДС и гласувахте с преференция за претендентите на Съюз на демократичните сили в страната! Това написа водач...

Проф. Балтов е почитан експерт, а в „ Пирогов “ бяха избавени хиляди българи, покосени от Covid-19. Ежедневно там получават помощ хора с всевъзможни болести. В една естествена страна такива лекари би трябвало да бъдат уважавани, а не уволнявани от момчета за „ мокри “ поръчки. В очакване на четвъртата вълна, настояваме служебното държавно управление да спре с нестимулираните уволнения в здравната система, които водят до дестабилизацията на лечебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР