Възможност за индивидуални планове за разсрочено плащане на сметките за

...
Възможност за индивидуални планове за разсрочено плащане на сметките за
Коментари Харесай

ЧЕЗ ще разсрочва сметките за ток на затруднени клиенти

Възможност за самостоятелни проекти за разсрочено заплащане на сметките за ток дава на своите клиенти ЧЕЗ Електро. От тях могат да се възползват клиентите на сдружението, изпитващи краткотрайни усложнения при възнаграждение на дължимите суми в период през изключителното състояние.

Изготвянето на съглашение за разсрочено заплащане става след оценка на спецификата на ползване на клиента и опциите му за погашение на насъбраните отговорности по координиран сред двете страни график. Клиентът поема ангажимент да заплаща настоящите си сметки, като по едно и също време с това заплаща на вноски насъбраните остарели отговорности. При съществуване на подписано съглашение за разсрочено заплащане, за интервала на съглашението не се ползва като последна мярка спиране на електрозахранването на клиента.

Заявления за разсрочено заплащане се одобряват в центровете за обслужване на клиенти, които в обстановката на изключително състояние, работят с консуматори всеки ден от понеделник до петък от 09:00 ч. до 15:00 ч.

Разсрочването може да се съобщи и на имейл [email protected], както и на осведомителната линия 0700 10 010, като в тези случаи, при реализиране на съглашение за интервал и размер на вноските за погашение на остарели отговорности, клиентът би трябвало да посети еднократно център за клиенти на ЧЕЗ Електро, с цел да подпише споразумителния протокол за разсрочване на заплащанията.

Срокът за възнаграждение на сметките за електрическа енергия на битовите консуматори на ЧЕЗ Електро продължава да бъде два пъти по-дълъг - 10 дни. Битовите клиенти могат да заплащат дължимата сума за употребявана електрическа енергия в границите на 20 дни след издаване на фактурата за ползване, напомнят от сдружението.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР