Възможно ли е социалните мрежи да сплотяват семейството, и то

...
Възможно ли е социалните мрежи да сплотяват семейството, и то
Коментари Харесай

Боряна и Милко Йовчеви показват какво прави семейството им с 2 малки деца

Възможно ли е обществените мрежи да сплотяват фамилията, и то дотам, че да го създадат обичан, атрактивен и мечтан сателит за познати и за непознати хора?

Категорично одобрителен отговор дават актьорите Боряна и Милко Йовчеви. Те са същински фамилни инфлуенсъри дружно с двете си деца Ива и Антоан (Туни).

Техният ютюб канал съществува и притегля фенове към този момент повече от 2 години. Абонатите им са близо 90 хиляди. Само през първите 24 часа са събрали 20 000 почитатели.

„ С Милко съвсем всичко вършим дружно. Вече 10 години имаме спектакъл – „ Реплика “, отбелязва Боряна, а Милко прецизира:
„ Искахме четиримата да бъдем колкото се може до-дълго време дружно. А пък в театъра децата не вземат участие. “



В канала си те описват по какъв начин се оправя фамилията с 2 дребни деца (плюс кучето Роки, схваща се) и имат хиляди гледания. Епизодът, озаглавен „ Ядем храна по азбучен ред / с санкции “ е забелязан над 528 хиляди пъти.

Във видеата си вършат смехории и игри с децата вкъщи или снимат пътувания и завършения с нает кемпер, да вземем за пример.

„ В мрежите има всевъзможни изявления. В ютюб също има видеа, които не бих желал децата ми да гледат. Затова се опитваме да снимаме наличие, което е положително и свежо – по какъв начин едно семейство се оправя и какъв брой хората се обичат между тях. Не е сложна да гледаш деца. Може би е по-трудно да си без деца “, добави Милко.

Грандиозната цел на артистичното семейство е в идващите 12 месеца да провеждат и извършат околосветско странствуване с децата (Роки ще извинява). Графикът и маршрутът към този момент са избрани.

Тогава – триумф. И на добър път!

Чуйте диалога на Гергана Пейкова с Боряна и Милко Йовчеви.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР