Вазите от различни материали пазят късмета на цялото семейство, носят

...
Вазите от различни материали пазят късмета на цялото семейство, носят
Коментари Харесай

Божури в спалнята разпалват страстта

Вазите от разнообразни материали пазят шанса на цялото семейство, носят на дома умиротворяване и благополучие. Затова е добре да имате повече от една ваза.

Не е добре да акцентирате върху жълт или червен цвят, в случай че вазата не е кристална. Добре е да избирате ваза с необятна основа и тясно гърло.

Най-добре е в случай че можете да купите ваза с изображение на змей и феникс. Точно тази двойка символизира хармонията в брака и любовта.

Ако не намерите тъкмо такава ваза, ще свърши добра работа и ваза с изображение на двойка птици. Но в такива вази не се поставят цветя.

 Божури в спалнята разпалват пристрастеността

Особено в случай че те са в спалнята. Защото в спалнята не е добре да има ваза с вода. Можете да напълните такава ваза с монети или камъни.

Хубаво е в спалнята да имате картина с изображение на божури. Това е мощен любовен талисман, той символизира пламенната пристрастеност.

Тази картина обаче би трябвало да виси в спалнята единствено през първата година от събирането на двойката. Когато се роди дете, божурите би трябвало да се махнат.

На тяхно място е добре да се закачи картина с рози. Те символизират обич, романтика и деликатност. Ако не ви доближава обич, розите са най-хубавият метод за привличането й.

Ако сложите живи цветя или картини с изображение на рози в югозападния бранш на дома си, бързо ще привлечете любовта към вас.

Цветята в тази зона постоянно ще са ви от изгода за любовта. Добре е това да са карамфили, перуники, лилии, орхидеи или люляк. В спалнята не слагайте в никакъв случай живи цветя.

В спалнята на самотна жена цветята подплашват шанса в любовта. В съпружеската спалня цветята водят до кавги без мотив и раздразнения всяка вечер.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР