Децата на Майкъл Мозли бяха само на 350 фута от

...
Децата на Майкъл Мозли бяха само на 350 фута от
Коментари Харесай

Децата на Майкъл Мозли „само на 350 фута от тялото му“, когато се върнаха по стъпките на звездата

Децата на Майкъл Мозли бяха единствено на 350 фута от тялото му, когато отидоха да проследят стъпките му по време на сърцераздирателното петдневно търсене.

Съпругата на телевизионния доктор сподели, че е „ опустошително “ да е изгубила своя „ прелестен, занимателен, благ и брилянтен брачен партньор “ този следобяд, откакто удостовери, че той е открит мъртъв на гръцкия остров Сими. Първо беше обявено за липсващ в сряда.

Тялото на Майкъл беше намерено в неделя под ограда, която минава към бар на плажа Агия Марина, който е заобиколен от хълмист, каменист терен, който се спуска към морето. Мястото се намираше на към 30 минути пешком от село Педи, където за последно е забелязан на видеонаблюдение.

Тъжната вест последва дълготрайно петдневно търсене, ръководено от чиновници на незабавната помощ и с присъединяване на доброволци, Червения кръст и членове на фамилията му. Използвани са и въздушни камери с дронове. Смята се, че издирвателният екип е минал около тялото му няколко пъти през послед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР