Във вторник Левски изигра последната си контрола от зимната подготовка.

...
Във вторник Левски изигра последната си контрола от зимната подготовка.
Коментари Харесай

Левски продължава да следи талант от Септември

Във вторник Левски изигра последната си контрола от зимната подготовка. " Сините " завоюваха с 4:1 против Септември, а по време на инспекцията треньорският щаб, отпред със Станимир Стоилов, e следил изкъсо изявите на десния бранител на съперника Мартин Стойчев.
 Левски загря за старта на полусезона с четири гола против Септември Левски загря за старта на полусезона с четири гола против Септември
19-годишният футболист влезе в полезрението на столичани през предходната година и бе доста покрай прекосяване на " Герена ", напомня " Тема Спорт ". Левски не се е отказал от младока и продължава да следи изявите му. 
 Левски си хареса гений от Септември (София) Левски си хареса гений от Септември (София)
В контролата Стойчев се показа чудесно през първото полувреме, когато спираше набезите на Уелтон, само че през втората част бразилецът на няколко пъти го проби, а вторият гол за " сините ", дело на Цунами, стана точно от неговата зона. 

Тогава левият бранител на домакините изпревари Стойчев и с глава вкара в мрежата на Септември. Малко по-късно бранителят бе сменен, само че е оставил положителни усещания в синия щаб и ще продължи да бъде наблюдаван.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР