Британски баща почина, след като получи сериозни мозъчни наранявания при

...
Британски баща почина, след като получи сериозни мозъчни наранявания при
Коментари Харесай

Британски баща почина след ужасяваща катастрофа с четириколка на ваканция в Турция в „оживяващ кошмар“

Британски татко умря, откакто получи съществени мозъчни пострадвания при необикновен случай с четириколка по време на отмора в Турция.

36-годишният Уес Атертън, татко на две деца от Орфорд, предградие на Уорингтън, беше откаран в интензивно поделение в Турция, когато празникът се трансформира в призрачен сън. Известно е, че случаят е станал единствено няколко дни след празника.

Страница JustGiving в този момент набира средства, с цел да върне тялото на Атертън вкъщи, до момента в който фамилията му е изправено пред „ жив призрачен сън “. В обявата, написана от името на фамилията и брачната половинка на Атертън Фран, се споделя, че техният „ живот се е трансформирал вечно “ след гибелта му.

Публикацията продължава: „ Изгубих другата половина от себе си и дъщерите ми изгубиха невероятния си татко. Щях да пиша вечно, пробвайки се да изразя с думи какъв брой доста те обичаме и към този момент ни липсваш и какъв брой доста значи за нас, вашият наш свят, Уес и животът в никакъв случай няма да бъдат същите "

Кампанията JustGiving, организир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР