Министърът на младежта и спорта Георги Глушков присъства на премиерата

...
Министърът на младежта и спорта Георги Глушков присъства на премиерата
Коментари Харесай

Министър Георги Глушков и редица именити спортисти бяха гости на премиерата на филма за волейболен клуб Левски История на бъдещето“

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков участва на премиерата на документалния филм „ История на бъдещето “, отдаден на най-новата история на волейболен клуб Левски София. Лентата на продуцента Иван Петров споделя за срещата на Владимир Николов през 2016 година с бизнесмените и огромни почитатели на волейбола Давид Давидов и Атанас Гаров и за изминатия от тях път към най-високите цели до построяването на най-хубавата школа в Европа.



На премиерата в зала " Левски София " участваха редица волейболни митове, треньори и състезатели, измежду които Димитър Златанов, Борислав Кьосев, Димо Тонев, Пламен Константинов, Елица Иванова, Ева Янева и Антонина Зетова.

Видео разказът насочва вниманието към връзката сред спорта и образованието и обръща внимание на самодейностите, които клубът развива – от срещите с огромни български първенци, през разнообразните образования, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и девойките от школата до създаване на връзки с елитни университети в Съединени американски щати и с водещи професионални волейболни клубове на Стария континент.







По време на събитието бе даден старт на дарителската стратегия „ Съмишленик “ за новия сезон, а присъстващите имаха опция да се срещнат с първенците от мъжкия отбор, отборa на дамите, спечелил бронзовия орден в шампионата, както и с първенците на бъдещето – момчетата и девойките от школата на Левски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР