Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи

...
Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи
Коментари Харесай

Външно министерство съветва българите да не пътуват до Русия

Във връзка с усложняващата се конюнктура, Министерството на външните работи на Република България приканва към възпиране от пътешестване до Руската федерация и предлага на българските жители в РФ да обмислят опцията в срочен порядък да изоставен страната, като за задачата употребяват налични все още транспортни средства. Това излиза наяве от публично известие на Външно министерство. 

Съветваме оставащите на територията на РФ български жители да демонстрират нараснала зоркост, да заобикалят места със скупчване на голям брой хора, като в същото време регистрират събитията и развиването на обстановката с цялото належащо внимание, прибавят от Министерство на външните работи.

При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва, Руска Федерация на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: ; и към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: .
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР