Пътният експерт Диана Русинова сигнализира за ужасяващи задръствания в столицата.Цяла

...
Пътният експерт Диана Русинова сигнализира за ужасяващи задръствания в столицата.Цяла
Коментари Харесай

6 км се пътуват за 36 минути: Транспортен ад в София!

Пътният специалист Диана Русинова алармира за ужасяващи тапи в столицата.

" Цяла София е задръстена, 6 км се пътуват за 36 минути - добре пристигнали в дилетанти ленд! ", написа тя в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Думите й са подкрепени от фотография, на която се виждат километрични колони от коли.

" Тези, които ръководят София и за оператори на тоалетна не стават ", добавя Русинова.

Експертът по пътна сигурност е снимала и GPS навигация, на която виждаме, че някои от булевардите в София са " светнали " в алено.

" Днес какво им стана на всички… С толкоз прекрасен градски превоз се хвалим, пък всеки на колата ", написа Тодор Васев в мненията под поста на Диана Русинова. 

" С градския превоз е същото. Да не приказваме, че от Подуяне до Топлоелектрическа централа Дружба пряк превоз - НЯМА ", отговори Русинова.

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Божидар Божанов се съгласи с думите на Диана Русинова по отношение на кошмарните тапи в столицата.

" Че има тапи, има. Но даже да приемем, че тук-там с метаморфоза има спомагателни тапи, за какво цяла София да е по виновност на в този момент ръководещите? Освен циклите на светофарната уредба надали друго могат да трансформират за толкоз малко време (а и тях надали са променяли).

Малко става като оня анекдот:
- заваля!
- простаци! ", написа Божидар Божанов.

Диана Русинова обаче му предложи да се поинтересува какво е серпантина на трафика, преди да се изрича по тематиката.

" И от това ли разбирате? Прочетете доктрина на трафика и по-конкретно се поинтересувайте какво е серпантина на трафика и тогава се изказвайте. Междувременно посъветвайте съпартийците си да прочетат законите и да не вършат противозаконни неща. Втрещена съм от нелепостта, която се сътворихте от ПП-ДБ-СС и Ви апелирам да не ми пишете под изявленията ми, тъй като те показват персоналното ми мнение, а мнението на закононарушители и съучастниците им не ме интересува! ", написа тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР