Във Великобритания бяха отправени предупреждения към опитващите се да пътуват

...
Във Великобритания бяха отправени предупреждения към опитващите се да пътуват
Коментари Харесай

Предупреждение за транспортен хаос във Великобритания

Във Англия бяха отправени предизвестия към опитващите се да пътуват за чужбина за английския Великден, който е този уикенд, че сигурно ще имат проблеми по въздух, суша и море, съобщи БНР.

Голямото количество заболели и мощен дефицит на чиновници към този момент доведоха до безпорядък по летищата, откакто въздушните превозвачи анулираха десетки полети в последния миг, а в това време фериботите са мощно лимитирани, откакто бяха прекъснати услугите на най-голямата фериботна компания P&Q Ferries. Пътниците бяха осведомени да се приготвят за закъснения през великденския уикенда и даже, че могат и да не стигнат до дестинациите си, без значение по какъв начин пътуват, поради анулацията също на влакове, което пък ще докара до претоварване на автомагистралите.

Великденските празници на процедура са първите публични почивни дни след повдигането на съвсем всички ограничавания за пътешестване поради COVID-19 и обичайно бележат началото на натоварения пролетен и летен туристически сезон. Цялата картина ще бъде усложнена още повече и поради финала за Купата на британската асоциация в събота на Уембли в Лондон, където се чакат цялостни трибуни с 90 000 фенове. Финалисти са тимовете на Ливърпул и Манчестър Сити, а това значи стотици хиляди почитатели, които ще дойдат от тези градове най-вече с влакове, рейсове и коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР