Когато става въпрос за бански костюми, няма недостиг на налични

...
Когато става въпрос за бански костюми, няма недостиг на налични
Коментари Харесай

Molly-Mae казва, че тези ласкави бикини SKIMS са „избор“, който тя ще носи „цяло лято“

Когато става въпрос за бански костюми, няма дефицит на налични кройки, форми, цветове и дизайни, само че в случай че има една разновидност, която в никакъв случай няма да излезе от мода, това са елементарни черни бикини с презрамки. Универсално вежлив, непоказен и безконечен, той е безусловно нужен във вашата сбирка бански костюми и е елементарен за съчетаване с всичко.

Ако изборът ви на бански костюм липсва в отдела за семпли черни бикини, пазарувайте съвет от Моли-Мей Хейг, която счита, че е намерила „ най-хубавия “ подобен. Споделяйки фотография в историите си в Instagram, някогашната звезда на Love Island облече SKIMSRcycld Swim Tri Top и подобаващото Rcycld Chky Tanga Btm, до момента в който възхищаваше комплекта от две елементи.

В обявата си Моли-Мей написа: „ Намерих най-хубавите черни бикини с презрамки! Ще нося това през цялото лято, нося размер L за информация. ” защото тя показа фотография, на която оформя минималистичния бански костюм с чифт необятни черни панталони и дънкова каубойска шапка Miu Miu,. Бикините са израбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР