Във Филаделфия повече от 70 полицаи бяха наказани заради постове

...
Във Филаделфия повече от 70 полицаи бяха наказани заради постове
Коментари Харесай

Уволнения и понижения за десетки полицаи във Филаделфия - поради агресия в социалните мрежи

Във Филаделфия повече от 70 служители на реда бяха осъдени поради постове в обществените мрежи, които са счетени за нападателни и обидни. Това удостовери началникът на градската полиция Ричард Рос пред кореспонденти.
" Ние сме не по-малко възмутени от това, което видяхме в доста от записите, които евентуално сте видели и вие, и цялата страна ”, увери Рос публицисти по време на конференция, която беше показана от локалните телевизионни канали и представена от AFP, съобщи БГНЕС.
Според него 72 чиновници са отстранени от наблюдаване, някои от тях ще бъдат осъдени посредством пренасяне на нископлатена офис-работа, някои ще бъдат уволнени.
По-рано неправителствената организация „ Plain View Project ” популяризира хиляди записи от обществените мрежи, направени от полицейски чиновници, до момента в който са били на работа. В тях е имало расистки и ислямофобски изказвания, прославяне на насилието, обиди и прояви на експанзия. Началото на следствието беше оповестено от полицейските ръководства на Финикс, Сейнт Луис и Далас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР