Васил Найденов направи шокиращо признание по време на гостуването си

...
Васил Найденов направи шокиращо признание по време на гостуването си
Коментари Харесай

Васко Кеца стъписа България: Няма да доживея до тогава

Васил Найденов направи шокиращо самопризнание по време на гостуването си в риалити формата " Един за различен ", което хвърли феновете му в ступор. Видимо почерпен, той реши намерено да си поговори с двойките и се изпусна на доста персонална тематика. 

Досега любимецът на цяла България не е приказвал за дома си и това, което сподели, породи голям брой въпросителни измежду феновете на рейтинговото шоу, съобщи Марица. 

" Аз съм приключил геодезия и картография и в случай че не бях артист може би щях да се занимавам с вътрешна архитектура. Струва ми се, че ме бива ненапълно. Вкъщи съм в един непрекъснат градеж и 100% ще вляза в книгата на Гинес. Първата част от обекта го приключих преди години, само че имах неблагоразумието да купя още един апартамент на етажа. На кашони е, като лагер е. Струва ми се, че няма да доживея да се нанеса в него ", разкри той пред тях. 

Той не споделя каква е повода за забавянето на жилището. Дали го мързи и не вижда смисъл да влага сила в ново жилище, или пък има финансови проблеми, които спъват изработката на новия апартамент. Като знаем, че хонорарът му не е по никакъв начин дребен сме склонни да заложим повече на първия вид. 

Той разкри още, че е по-скоро пианист, в сравнение с артист, само че с течение на години сграбчил микрофона
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР