Васил Божков, един от най-богатите българи и автор на синонима

...
Васил Божков, един от най-богатите българи и автор на синонима
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Васил Божков прави нова партия – „Бъдете силни“

Васил Божков, един от най-богатите българи и създател на синонима на ГЕРБ – „ хунтата “, е решил съществено да влезе в политическия живот на България с нова партия! Източник на Narod.bg разкри извънредно, че групировката ще се споделя „ Бъдете мощни “ и към този момент интензивно се гради.

Преди Коледа чисто нови за политиката лица – най-вече предприемачи от строителния отрасъл, са били на посетители на предприемача в Дубай, където е към този момент две години поради правосъдната бухалка, с която бе нападнат от кръга към Бойко Борисов.

Целта на визитата е да се разиска тактиката на новата групировка и да се разпределят функциите на регионални координатори, множеството от които към този момент са ясни, изясни информаторът на Narod.bg.

През юни 2020-а, единствено два месеца откакто съумя да избяга от плануван арест, хазартният необут взриви публичния мир освен у нас с признанията, че е бил рекетиран.

Реклама

Божков разгласи непосредствено, че министър председателят тогава Бойко Борисов и финансовият му министър Владислав Горанов са му поискали 20% от облагата от лотарийния бизнес в подмяна на комфортно за него законодателство.

Става дума за колосална сума от порядъка на 60 милиона лв..

За да се опълчи на ГЕРБ, през 2021-а милиардерът направи партия – „ Българско лято “, която предстоящо не получи регистрация в съда. Сега предприемачът е решил да застане зад нов план – „ Бъдете мощни “

Очаквайте единствено в Narod.bg първите имена на предприемачите, които ще застанат зад Васил Божков против хунтата ГЕРБ
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР