Върнахме смисъла на републиката, защото съживихме духа на най-висшия и

...
Върнахме смисъла на републиката, защото съживихме духа на най-висшия и
Коментари Харесай

Слави: Върнахме смисъла на Републиката

Върнахме смисъла на републиката, тъй като съживихме духа на най-висшия и орган - Народното събрание. Това разгласи партията на Слави Трифонов „ ИТН ” в специфична своя позиция във връзка назначението на служебното държавно управление. В нея се споделя още, че Политическа партия “Има подобен народ ” е постигнала главната си политическа цел и е съумяла да „ демонтира от власт едноличния режим на Борисов ”. Не дадохме опция да се сътвори мимикриращо държавно управление, което да подмени смяната и да сътвори условия за връщане на подправената непоклатимост. И това се дължи на първо място на гласоподавателите ни, които ни излъчиха като втора политическа мощ, разгласи „ ИТН ”. И добави: „ Ние просто следвахме това, което бяхме дали обещание и показахме, че водещи в политиката би трябвало да са правилата, а не самоцелния блян към властта. ”.

Ето цялата позиция на партията на Слави Трифонов:

С декрет на президента на Република България - Румен Радев, през днешния ден публично бе необуздано 45-то Народно заседание.

Макар и да продължи по-малко от месец, то беше задоволително съдържателно, защото съумя да постави основите на едно друго бъдеще за България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР