Един от най-известните германски хирурзи в областта на ортопедията и

...
Един от най-известните германски хирурзи в областта на ортопедията и
Коментари Харесай

Един от най-известните германски ортопеди и травматолози д-р Клаус Йохан отново ще преглежда в МЕДИКА

Един от най-известните немски хирурзи в региона на ортопедията и травматологията доктор Клаус Петер Йохан още веднъж ще преглежда в УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “, откакто към този момент направи това през април. Тогава към прегледите на експерта имаше огромен интерес и часовете за тях се запълниха за броени минути.

Д-р Клаус Йохан ще гостува в МЕДИКА от 17 до 20 май 2024 година В графика му са заложени 4 интервенции и след тях видният доктор още веднъж ще приема пациенти за амбулаторни прегледи. Прегледите са платени и ще се правят на 18-и, 19-и и 20-и след авансово записване на телефоните на регистратурата на болничното заведение – 082 830230, 0876 830230. Желателно е записаните да носят здравната си документи от предходни прегледи и проучвания, в случай че имат такава.

Д-р Клаус Йохан е оперирал редица международни и олимпийски първенци, състезатели на национални европейски тимове по битка, бокс и повдигане на тежести след контузии, които са се възстановили изцяло и са траяли възходящата си кариера. Сред неговите пациенти са и наши изявени борци, боксьори и тежкоатлети. Освен че е ортопед и травматолог, той има и компетентност „ Спортната медицина “. Дълго време е бил основен доктор на националния тим на Германия по битка, а през днешния ден е издирван освен от спортисти, само че и от други пациенти от редица европейски страни.

Германският експерт има огромен опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в интервенциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лекуването на контузии, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР